fbpx

100 timers intensiv Yoga og Mindfulness instruktøruddannelse

100 t. Yoga og Mindfulness instruktøruddannelse

Introduktion til uddannelsen dato opdateres med henblik på afholdelse til efteråret – 2020 .

Uddannelses Dato og Tid:

Fredage og Lørdage kl. 8-16
Dato opdateres med henblik på afholdelse til efteråret2020

Tirsdag aftener kl. 17-21
Dato opdateres med henblik på afholdelse til efteråret – 2020

Kontakt os for en personlig snak om forløb

Pris: Dep. kr. 1.500,- herefter 10 rater á kr. 1.700,-
Samlet kr. 18.500,-


For praktisk information, tilmelding, dato, pris m.m. Klik her…


På dette intensive uddannelsesforløb til Yoga og Mindfulness instruktør vil du udvikle dig og blive udfordret på fysisk, psykisk og spirituelt. Forløbet er for dig der ønsker at gå dybere ned i og udvikle din egen praksis i både meditation og mindful yoga, samt lære hvordan du sammensætter og underviser i mindfulness, i yoga og i meditation.


I dette stærke og effektive instruktør forløb underviser vi i teknikker der kan styre dit indre og dit ydre. Du vil blive opmærksom på dine kreative kræfter fra inde og få værktøjer til at styrke dit liv og kunne hjælpe andre til at leve et liv i balance gennem at skabe en sund forståelse i eget indre vil du lettere kunne hjælpe andre på deres vej også.


Det gør underværker at kunne skelne ml. hvad positivt og negativt er.

Vi ønsker alle lyksalighed men livet byder til stadighed på lidelse også og dette er det er en nødvendighed at kunne håndtere. Vi er ikke født med disse lyksaligheds-færdigheder og ofte udvikler vi en frygt og stress når vi ikke føler at kunne håndtere livets “krav” optimalt.

En af de største udfordringer i vores moderne tilværelse er de utallige muligheder og krav vi  vi bliver givet og mødt med, både på arbejdet, i hjemmet og socialt i klubber/foreninger m.m. Disse privilegier har paradoksalt nok også en bagside, et pres eller at ville for meget af alt det gode og det kan resultere i at vi skal præstere mere end hvad vores iboende ressourcer tillader.


Certificering ved Yoga Alliance

Ønsker du at opnå certificering via Yoga Alliance, kan du overbygge denne uddannelse med LagoCphs videreuddannelse/Advanced Teacher Training uddannelse

Uddannelse Materiale:

Til brug på uddannelsen vil du få udleveret LagoCphs undervisnings-kompendie der dækker bl.a. anatomi, asanas, filosofi, pranayama, m.m.

  • Kompendie bestående af:
    20+ videoer af alle konceptuelle yogaklasser
    30+ e-bøger af alle underviste områder
    10+ guidede meditationer på lydfiler

Pris:

Kr. 18.500,-

Betaling af uddannelse kan sker ved:

  • Dep. kr. 1500,-
  • 10 rater á kr. 1.700,-

LagoCph Yoga Sequence

LagoCph har udviklet en Vinyasa Flow Sequence, med fokus på sikkert og bevidst at komme igennem hele kroppen i løbet af 60 min. LagoCph´s Vinyasa Flow Sequence kan bruges som fundament i dine egne fremtidige undervisningsklasser.

Mindfulness

Mindfulness er opmærksomhedstræning – en træning, der styrker evnen til at være nærværende og accepterende over for sig selv – og andre. Evnen til at have den fulde opmærksomhed på det, der er lige nu og her. Mindfulness lærer dig at undervise fra kroppen og hjertet og du møder dine elever der de er.

I begrebet Mindfulness ligger der mindful yoga, kropsscan og meditation. Mindfulness lærer dig at være mere venlig og accepterende ovenfor dig selv og andre.

Det vil give dig et bedre indre klima og på så set også bidrage til en bedre og sundere verden.

Alignment og Anatomi

Igennem viden om hvordan du korrigerer en yogastilling til den enkelte elev, og med viden om hvordan du giver intelligente alignments, kan du udvide dine elevers bevidsthed om egen krop. Du vil lære med sikker hånd at hjælpe dine elever dybere i en stilling, og dine elever vil igennem dine korrektioner nå til nye dybder i deres yogapraksis.

Igennem bevægelseslære og anatomi bliver du klædt på til at kunne undervise i yoga på en sikker og opbyggelig måde. At lære om kroppens anatomi i bevægelse vil give dig et sikkert fundament for din undervisning, og du vil lære at tilpasse yogaen på individuelt niveau.

Mindful Yoga

Yoga i mindfulness er en meget restorativ yoga, det er en healande yoga og en yoga der du lytter bevidst til kroppens grænser og bringer opmærksomheden ud i hele din krop. Du lytter til hvordan yogastillingen (asanas) udfolder sig og manifesterer sig i din krop. I Mindful yoga korrigerer du ikke stillingen uden gennem de 9 kvaliteter i Mindfulness guider du eleverne ind i asanas

Meditation

Meditation er et bredt emne der omhandler alt fra sindsfokus, spirituel bevidsthed, nærvær og mindfulness. Hver morgen starter vi med en guided meditation, og så  i løbet af uddannelsen vil elever skulle undervise denne del så de fremtidigt vil kunne undervise dette som en del af deres yogaundervisning eller som et særsklilt klasseform.

Det handler ikke om at vi skal være helt fri fra vores tanker uden her træner vi hvordan vi kan lære os at forholde os til vores tanker og følelser. Vi lærer at rømme os selve med det som er at vi ikke er vores tanker eller følelser. Her findes både gående meditation, siddende- og liggende meditation, med eller uden guidning og meditation på både tanker, følelser, sanserne, åndedrættet.

Pranayama (åndedrætsteknik)

Åndedrættet øger kropsbevidsthed og er det bevidste bindeled mellem krop og sind. Pranayama er øvelse i at kontrollere åndedrættet og flowt af prana. Prana er den altomsluttende energi der flyder igennem alt levende, også vores krop. Du vil lære at guide elever igennem forskellige åndedrætsøvelser, og du vil især lære om Ujjayi åndedrættet, der er kendetegnet for Vinyasa Flow Yoga.

Afspænding og Body Scan

En guidet afspænding i slutningen af en yogaklasse er afgørende for, at eleverne får det maksimale ud af deres yogapraksis. Igennem afspændingen integreres yogastillingerne i kroppen, og kroppen får det fulde udbytte af yogaen. Du vil lære forskellige teknikker til at guide igennem både korte og lidt længere afspændinger, hvor dine elever kommer ned i kroppen, lader op og slipper hverdag og stress.

Bodyscan er en kropsmeditation, hvor vi træner at holde en bevidst opmærksomhed på hele vores krop og/eller dele af vores krop. Det giver dig en dybere forståelse for din krop og en større bevidsthed for var enkelte del af din krop.

TEST

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

LagoCph.dk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Introduktion til Yin Yoga Uddannelse!

Torsdag d. 4. januar - 2024 kl. 17 - ca. 18
afholder vi gratis intro-aften om uddannelsen
Bemærk! Du kan være med Online eller fra LagoYoga´s studio i københavn.

 

Tak for din tilmelding, vi vender tilbage med en påmindelse et par dage inden event!

Der opstod en fejl. Prøv venligst igen.

LagoCph.dk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Introduktion til Yogalæreruddannelse!

Torsdag d. 24. august - 2023 kl. 17 - ca. 18.30
afholder vi gratis intro-aften om uddannelsen
Bemærk! Du kan være med fra LagoYoga´s studio i københavn eller online.

 

Tak for din tilmelding, vi vender tilbage med en påmindelse et par dage inden event!

Der opstod en fejl. Prøv venligst igen.

LagoCph.dk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.