fbpx var _gaq = _gaq || []; _gaq.push([\'_setAccount\', \'UA-157601-1\']); _gaq.push([\'_setDomainName\', \'lagocph.dk\']); _gaq.push([\'_setAllowLinker\', true]); _gaq.push([\'_trackPageview\']);

Boost dit indre med nærvær gennem dette Yin Yoga forløb

Yin-treat

04/01 - 2021


Start dit nye år 2021 op med at give dig selv et indre boost, komme helt ned i gear og ind til dit indre, samt gøre noget godt og helbredende for dig selv.

Mørkere tider, kortere dage og koldere temperaturer er en del af at leve i Danmark. Men sådan behøver det ikke at føles indeni dig. I hjertet af det pulserende København ligger LagoCph. Her sænker roen sig på magisk vis og danner rammerne om dette 5 ugers forløb. Her får du mulighed for at få skabt en indre ro, styrke og et boost af både krop og dit sind.

Yin er for dig, der har lyst til at arbejde med din indre sundhed. Hvem kunne ikke godt tænke sig at have en sund krop helt indefra. Yin giver alle dine organer, nervesystem, knogler og led e balancering af din indre krop, samt styrker immunforsvaret.

Forløbet
Det er vigtigt, at det indre fungerer og er i harmoni, hvis du vil leve sundt, aktivt og længe. Vi kan se nok så smukke og veltrænede ud, men hvad hjælper det, hvis det indre begynder at brænde sammen? Forskning viser, at den blidere form for yoga kan hjælpe immunsystemet i en positiv retning. Studier har vist, at de fysiologiske forandringer der sker ved afspænding, blandt andet får hjertet til at slå langsommere, vejrtrækningen bliver langsommere, blodtrykket falder og musklerne slapper af. Afspændings yoga / yin yoga modvirker de negative effekter af stress. Her er der tale om meditationsøvelser, visualisering og yoga.
Med dette forløb vil du give dig selv en styrkelse af dit indre og en kickstart til at skabe en sundere livsstil. Du vil lære at mærke værdien af yin yoga både fysisk og psykisk. D​ u vil få styrket din fordøjelse og få en udrensning ved at aktivere vævet omkring organerne og dit fordøjelsessystem. Gennem yin yoga vil der blive skabt plads i dit væv og åbnet op omkring organerne. Du vil mærke en ro og et overskud, som kommer helt indefra.

Målsætninger
Først og fremmest er vores mål, at du finder ro og vil nyde dette forløb, samt du kan tage en masse med dig herfra og fortsat bruge derhjemme. Du vil​ ​skabe en udrensning, styrke din fordøjelse, stimulere dine nervebaner – så du kan finde en ro og overskud i din hverdag.
Forudsætninger
Alle kan være med uanset erfaring og mål. Yin yoga er rolige og lange stræk. Vi guider og hjælper dig roligt ind i alle stillinger. Vi arbejder en del med forskellige vejrtrækningsøvelser – nogle til brug i din yin yoga og andre for dine organer og krop.

Du vil blive undervist i:
Yin yoga Åndedræt
Kropsscanning
Meditation
Yin yoga
Du bliver guidet gennem en masse vigtige yin-stillinger alle med fokus på at give dig et boost af velvære indeni. Når vi kommer ind i forskellige yin-stillinger, så går vi ind og arbejder med det indre i os. Vi giver vores bindevæv, nervesystem, led og vores sind en mulighed for at koble helt fra og dermed til at give kroppen et boost.

Åndedræt
Der er mange måder at trække vejret på. Men hvilken åndedrætsteknik gør noget for dit indre? Vi lærer her forskellige teknikker. Vi hører om, hvad de gør for vores krop, og hvordan og hvornår de er nyttige at bruge og i forhold til vores yin rent praktisk.

Kropsscanning
Kropsscanninger er et vigtigt redskab, når vi snakker om at skabe ro. Du vil gennem dette 5 ugers forløb blive guidet ind i kropsscanninger, som kan virke meget afslappende, men samtidig give dig en ro, der senere vil kunne give dig følelsen af mere energi.

Meditation
Meditation spiller en stor rolle, når vi praktiserer yin, men også i vores dagligdag. Vi går her i dybden med forskellige meditationsteknikker.
Vi lærer om, hvordan du sidder godt, hvordan du kan variere din siddende eller liggende meditation. Vi snakker om sindets natur og bliver guidet gennem forskellige meditationsformer.

En dag vil se sådan ud :
Åndedræt
Meditation
Kropsscanning
Yin yoga

Lukket hold / Grupper:
Er du en gruppe min. 8 personer, veninder, venner, familie, kollegaer eller noget helt tredje, så er det muligt at komme på et lukket forløb, hvor vi tilpasser dage og tider efter jeres behov.

Vi tilbyder yogamåtter, puder, tæpper, blokke og bælter. Men I er meget velkomne til at tage jeres eget med.

TEST

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

LagoCph.dk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Introduktion til Yin Yoga Uddannelse!

Torsdag d. 12. februar - 2024 kl. 17 - ca. 18
afholder vi gratis intro-aften om uddannelsen
Bemærk! Du kan være med Online eller fra LagoYoga´s studio i københavn.

 

Tak for din tilmelding, vi vender tilbage med en påmindelse et par dage inden event!

Der opstod en fejl. Prøv venligst igen.

LagoCph.dk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Introduktion til Yogalæreruddannelse!

Torsdag d. 11. april - 2024 -  kl. 17 - ca. 18.30
afholder vi gratis intro-aften om uddannelsen
Du kan være med fra LagoYoga´s studio i københavn eller online.

 

Tak for din tilmelding, vi vender tilbage med en påmindelse et par dage inden event!

Der opstod en fejl. Prøv venligst igen.

LagoCph.dk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.