fbpx

Urban Yoga Retreat

07/05 - 2015


Tag med på Urban Yoga Retreat til vidunderlige Berlin – 8. – 11. Maj 2015

Find ind til dig selv og kernen i din stilhed, lige midt i den pulserende og levende storby – underskønne Berlin. I løbet af 4 dage skal du bl.a. opleve:

Yoga
Meditation
Stilhed
Nærvær
Smuk og nærende mad
Og meget mere…
Lige der midt i den pulserende metropol, skal du opleve at finde ro og overskud, og du vil vende opladet hjem med ny viden om, hvordan du fastholder din indre ro, så du er rustet til at møde hverdagen med overskud og glæde. Retreatet byder på morgener der tilbringes i stilhed og meditation, udflugter til nogle af de fantastiske yogastudier og yogastilarter Berlin har at byde på, lækker, økologisk og hjemmelavet vegansk og rå mad, der giver din krop den bedste næring, besøg på vidunderlig vegansk café, guidede dybdeafspændinger og aftenmeditationer, der giver ro og bedre nattesøvn, samt tid til at opleve og se al den kultur og historie Berlin er så kendt for.

Maden
På denne rejse skal du have nærende, farverigt og energiboostende mad. Det vil overvejende være Rawfood, som tilberedes af den fantastiske Ida Hjorth. Du er velkommen til at deltage i køkkenet, så du kan lære selv at lave nogle lækre Rawfood retter derhjemme. Ida vil på retreatet fortælle om næringsstoffer og hjernemad.

Ida Hjorth er forfatter af 3 Rawfood bøger, kostvejleder og læser til Naturopath i biologisk medicin.

Søndag spiser vi frokost på en Vegansk Cafe tæt ved Mauer Park.

Hvor skal du bo?
Vi booket en lækker lejlighed i Kreuzberg, hvor vi skal bo sammen. Lejligheden ligger tæt på det YogaStudie i Grafe-Kiez hvor vi vil undervise dig i en masse dejlig yoga, og i kvarteret er der veganske cafeer og restuaranter, masser af liv og skønne oplevelser.

Yogaen
Vi har lejet os ind i et dejligt og hyggeligt yogastudie et lille stenkast fra lejligheden, hvor vi skal lave blid hatha yoga, klassisk hatha yoga, guidede meditationer og afspænding og Vinyasa yoga for begyndere.

Derudover tager vi på ekspedition rundt i Berlin, og prøver de forskellige yogastudier og yogastilarter i Berlin. Har du ikke lyst til at tage med på ekspedition, men har mere lyst til alenetid i Berlin, eller måske en YogaMassage, er det selvfølgelig helt op til dig! At tage med på ekspedition, er kun en invitation.

Yogalærere på Retreatet er:

Prisen inkluderer ikke:

Morgenmad 8. maj (Kan tilkøbes for 30 kr. ekstra)

Al transport inkl. rejsen til Berlin. Flybilletter er d.d. set til ca 600 kr. for en t/r billet hos Easyjet – så skynd dig at booke!

Prisen for deltagelse på yogaklasser på vores yoga-ekspeditioner i Berlin.

Lommepenge

Har du lyst til at forkæle dig selv endnu mere på rejsen?
-Så kan du booke dejlig, afspændende og forløsende YogaMassage behandlinger.

Priser for YogaMassage i Berlin er:

30 min. – 250 kr.
60 min. – 450 kr.
90 min. – 600 kr.

YogaMassage skal bestilles hjemmefra, og senest 1. maj 2015. YogaMassage gives lørdag og søndag. Du kan bestille tid til YogaMassage hos enten Karen eller Lise.

Skal du med til Berlin?

TEST

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

LagoCph.dk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Introduktion til Yin Yoga Uddannelse!

Torsdag d. 15. februar - 2024 kl. 17 - ca. 18
afholder vi gratis intro-aften om uddannelsen
Bemærk! Du kan være med Online eller fra LagoYoga´s studio i københavn.

 

Tak for din tilmelding, vi vender tilbage med en påmindelse et par dage inden event!

Der opstod en fejl. Prøv venligst igen.

LagoCph.dk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Introduktion til Yogalæreruddannelse!

Torsdag d. 4. januar - 2024 -  kl. 17 - ca. 18.30
afholder vi gratis intro-aften om uddannelsen
Bemærk! Du kan være med fra LagoYoga´s studio i københavn eller online.

 

Tak for din tilmelding, vi vender tilbage med en påmindelse et par dage inden event!

Der opstod en fejl. Prøv venligst igen.

LagoCph.dk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.