fbpx var _gaq = _gaq || []; _gaq.push([\'_setAccount\', \'UA-157601-1\']); _gaq.push([\'_setDomainName\', \'lagocph.dk\']); _gaq.push([\'_setAllowLinker\', true]); _gaq.push([\'_trackPageview\']);

Yoga, sanserne og efterårets komme

13/09 - 2018


Velkommen til en weekend, hvor vi med en sansepalet af undervisning vil hjælpe kroppen med tillidsfuldt at kunne gå et smukt efterår, med nye farver og mørkere dage, i møde.

Vi skal lytte, se, lugte, smage og mærke gennem solritualer, tegneyoga, the-ceremoni, hatha yoga, sund mad, gående meditation samt oplevelser i naturen.

Du får fire forskellige undervisere med hvert deres ekspertiseområde stillet til rådighed i denne weekend, og du får mulighed for at få en gratis coaching session eller massage efter først til mølle-princippet.

Vi har sammensat et program til dig, som aktiverer dine sanser, og hjælper dig med at gå efteråret i møde med et roligt, tillidsfuldt og selvhealende sind. Du skal bare komme, læne dig tilbage og lade dig flyde med. Du forpligter dig ikke til at deltage i samvær efter undervisningen, du deltager præcis, som du vil.

Retreatet bliver afholdt 14. -16. september i naturskønne omgivelser på ”Kirsebærgården” i Odsherred, 1 time og 20 minutters kørsel fra København. Der er mulighed for at nyde Kirsebærgården og gå ture i den omkringliggende natur, som er fredelig og rig på dyre- og fugleliv.

Hvem er vi?

Elianas brasilianske smil smitter af på alle omkring hende. Hun har stor kærlighed til tango, og den livsglæde, hun henter gennem dansen, smitter af på hendes yogaundervisning. I denne weekend vil hun undervise i hathayoga, med passion for at formidle yoga, som du kan tage med dig fra timen og bruge videre i din dagligdag.

Eliana arbejder til daglig som coach, yogalærer og konsulent, og tilbyder 4 gratis coaching-sessioner til afholdelse i løbet af weekenden, efter først til mølle-princippet.

Johannes kan tilberede en kop the med så stor omhu og fordybelse, at det genopfrisker din forståelse af, at i selv de mindste ting, vi gør, findes der en mulighed for at være endnu mere til stede.

Johannes er til daglig folkeskolelærer med forkærlighed for poetisk brug af vores danske sprog. Han har 10 års erfaring med at afholde meditationer, hvor han deler ud af sin rolige og humoristiske måde at være i verden på. Johannes vil denne weekend være vært for gående meditation, lyttende og talende meditation og the-ceremoni.

Hannah er fra Belgien. Hun er passioneret massør, handicaphjælper og vegetar. Hannah vil med sin kærlighed til naturens magi og solens første stråler på en ny dag, guide os til en smuk start på dagen hver morgen. Derudover vil hun gennem hele weekenden, sammen med Marie, forkæle os med lækre veganske tryllerier fra køkkenet.

Hannah  elsker at give massage og er meget interesseret i kroppen og psyken og hvordan de hænger sammen.

Hun tilbyder 4 gratis massage tider i løbet af weekenden, efter først til mølle-princippet.

Marie har tegnet, siden hun lærte at holde på en blyant, og har nu kombineret sin passion for tegning med sin passion for yoga. Intentionen er at bringe kroppen til en tilstand af kreativt flow, hvor tankerne slår fra, og kroppen derved begynder at heale sig selv. Marie er til daglig freelance tøjdesigner og underviser på designskolen i Kolding.

Fælles for os alle fire er, at vi er lattermilde, blide og kærlige væsener, så du kan være tryg ved at overlade din weekend i vores hænder ?

Vi glæder os til at være sammen med jer ? Eliana, Johannes, Hannah og Marie

TEST

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

LagoCph.dk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Introduktion til Yin Yoga Uddannelse!

Torsdag d. 12. februar - 2024 kl. 17 - ca. 18
afholder vi gratis intro-aften om uddannelsen
Bemærk! Du kan være med Online eller fra LagoYoga´s studio i københavn.

 

Tak for din tilmelding, vi vender tilbage med en påmindelse et par dage inden event!

Der opstod en fejl. Prøv venligst igen.

LagoCph.dk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Introduktion til Yogalæreruddannelse!

Torsdag d. 11. april - 2024 -  kl. 17 - ca. 18.30
afholder vi gratis intro-aften om uddannelsen
Du kan være med fra LagoYoga´s studio i københavn eller online.

 

Tak for din tilmelding, vi vender tilbage med en påmindelse et par dage inden event!

Der opstod en fejl. Prøv venligst igen.

LagoCph.dk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.