fbpx var _gaq = _gaq || []; _gaq.push([\'_setAccount\', \'UA-157601-1\']); _gaq.push([\'_setDomainName\', \'lagocph.dk\']); _gaq.push([\'_setAllowLinker\', true]); _gaq.push([\'_trackPageview\']);

Yogalæreruddannelse, Odense

27/01 - 2021


200 timers “Yoga Alliance registreret” alignment baseret Vinyasa Yoga uddannelse med integreret Meditation, Pranayama, Anatomi og Alignment, “hands on” Justering, Thai Yoga Massage Kursus m.m.

For komplet uddannelsesbeskrivelse, læs nedenfor…

Uddannelsen afholdes i  de smukke lokaler hos:
www.terapifyn.dk
Buchwaldsgade 15B, st. th.
5000 Odense C, Fyn


AFHOLDES ONLINE, skriv venligst og vi fremsender et link til onlinestream.
Introduktion Til Uddannelsen –
D. 6. januar 2021 – kl. 18 – ca. 19.30.

Vi vil i løbet af ca. 1½ time fortælle om Yogalæreruddannelsens indhold, hvad der forventes af elever under uddannelse, hvilke forberedelser man kan gøre sig ind uddannelsens start, samt stille spørgsmål som du måtte have.


Følgende er udover manual inkl. i uddannelsesforløb

 • 50+ timers online video undervisningsmateriale af alle konceptuelle yoga klasser og åndedræt m.m. undervist
 • Gratis medlemskab af www.yogidia.com
 • 1 times massage video som undervist på uddannelse
 • At overnatte på centret, hvis du kommer langvejs fra, eller bare har lyst til overnatning
 • LagoCph´s 150 sider yogalærer uddannelsesmanual

Pris

Kr. 28.500,-

 • Depositum for uddannelse Kr. 2500,- gælder som registrering.

Restbetaling af uddannelse kan ske ved:

 1. 10 rater af kr. 2600,- startende ved modul 1.
 2. Ved fuld betaling.
 3. Special aftale inden opstart.

Er du forhindret i fremmøde til et weekend modul eller lign. kan du gratis tage dette på næste uddannelses tilsvarende modul. Dette forudsætter at der er plads på holdet.

Indbetaling kan ske ved Kort, bankoverførsel, mobile pay eller kontant betaling. Ved indbetaling bedes det sikres at navn fra formular og indbetaler stemmer overens, ellers kontakt os.


.

Fordyb dig i Yoga over 8 måneder

I dette yogalærer uddannelses forløb vil der være masser af spændende oplevelser samt hårdt arbejde i vente. Du vil udvikle dig fysisk såvel som psykisk. Yoga er et meget bredt og livslangt studie så vil her skabe et sikkert grundlag for dig der ønsker at gå i dybden med dig selv gennem yoga. I denne 200 timers yogalæreruddannelse vil vi dække alle de vigtige elementer lige fra yoga-stillinger til anatomi i bevægelse, pranayama til filosofi og meget mere. Nedenfor beskriver vi nogle af de emner uddannelsen vil dække.

Ud over de 200 skemalagte tider forventes det at læser nogle obligatoriske tekster (ca. 300 sider bl.a. filosofi, manual, anatomi m.m.), der vil i mellem nogle af modulerne ligeledes blive bedt om hjemmeopgaver til aflevering ved start af næste modul og til sidst en afsluttende eksamensopgave samt et projekt/karmayoga.

På uddannelsen lærer du bl.a.:

 • Undervise en Vinyasa Yoga klasse med præcis justeringer og intelligente sekvenser.
 • Lære om skader og arbejde med yoga terapeutisk.
 • Give en a Thai Yoga Massage såvel som at benytte disse teknikker i Yoga undervisning.
 • At benytte forståelse af Anatomi & Fysiologi til Yoga og dets bevægelser.
 • Benytte og instruere i åndedræts-teknikker.
 • Side i ugentlig meditation og undervise i disse teknikker.
 • Studere og diskutere Bhagavad Gita og Yoga Sutraerne.
 • Fordybelse af  dig selv igennem et spirituelt sammenhold.

Alle emner herunder indgår som en del af uddannelses curriculum

Læs også nederst på siden om bøger, opgaver, optagelseskrav, projekt m.m.

Historie og filosofi

Yogaen betragtes som en guddommelig videnskab om livet, der kom til oplyste vise mænd i meditation. Yoga er nævnt første gang i de to old-indiske skriftsamlinger; Vedaerne og Upanishaderne (den senere del af Vedaerne), og sidstnævnte blev platformen for yoga-læren og filosofien kaldet Vedanta. Vi vil på uddannelsen skabe et overblik over yogaens udvikling samt at stifte bekendtskab med Yogaens 8 lemmer, et sæt etiske leveregler der bliver betragtet som en vigtig del af yoga praksis.

Asanas og Pranayama

Asanas er defineret som positioner og ordets direkte oversætning er sæde. Som udgangspunkt havde asanas til formål at fungere som stabile positioner for forlænget meditation. Men mere end bare at være udstrækning, åbner asanas energi kanalerne (chakras) samt de fysiske centre i kroppen. Asanas renser og styrker kroppen, samt kontrollerer og fokuserer sindet.  Asanas er en klassisk del af yogaens otte lemmer, som foreskriver at asanas bør være stabile og komfortable, samt afslappede og faste. Ordet Pranayama kommer fra sanskrit og oversættes normalt som ”vejrtrækningsteknik”. Pranayama udspringer fra den yogiske videnskab, som handler om at kontrollere ”flowet” af Prana (livsenergi). Inden for yogaen siges det, at når du kontrollerer dette flow, kontrollerer du det fysiske og mentale flow af energi i universet, samtidig med at du på et praktisk niveau kontrollerer din krop og dit sind. I vinyasa yoga praktiseres Ujjayi åndedrættet, som er et styrkende og beroligende værktøj at benytte sig af i yoga. Åndedrættet skaber varme i kroppen som giver en direkte indvirkning på udførelsen af de forskellige asanas m.m. Det er ikke det eneste åndedræt vi benytter men oftest er det kaldet base åndedrættet for andre pranayama øvelser.

Bandhas, Granthis og Koshas

Bandha betyder at holde eller at styrke: bandhaer skaber stihra (stabilitet/støtte) og giver mulighed for frihed i bevægelse. De samler kroppens indre vind/energi og sørger derfor for et bedre og stærkere flow af energi og krop og derved sind. Granthis, (Dukha – negativt rum) altså forhindringer for frit flow af vores optimalt mulige energi i krop og sind, hvordan kan vi arbejde hen imod ad omdanne disse til sukha (positivt rum). Koshaer, kan man kalde de forskellige niveauer som vi har I kroppen, det fysiske, intelligens, energikroppen m.m. disse forskellige niveauer er vigtige at være bevidste om igennem indlæring, udførsel og undervisning.

Anatomi og Alignment

Gennem anatomi sikrer vi en helhedsforståelse af vores og elevers krop og dets bevægelser arbejder vi ofte med temaer eller forståelse af enkelte områder. Ved hver undervisningsklasse følger en anatomisk gennemgang. Dvs. at vi skaber indsigt i stillinger kontra fysik/anatomi i bevægelse og dette både gennem teori og praksis. For den fulde forståelse af kroppen anatomi kan det anbefales at studere anatomi, fysiologi og patologi her kan vi anbefale efter ønske. Alignment eller justering/at korrigere til optimal kropsholdning, samt det at komme i kontakt med din indre krop. Når vi har undervist et stykke tid begynder vi at få et større overblik over klassen og vil være opmærksomme på at ikke alle elever har den korrekte alignment (optimal kropsholdning). I denne del af undervisningen fokuserer vi på de mest korrekte måder at bevæge elever ind i deres bedst mulige stillinger.

Thai Yoga Massage

På denne del af kurset lærer du først og fremmest grundelementerne i massageteknikken. Vi gennemgår og arbejder med teknikker, der vil gøre dig i stand til at udføre en 1½ times fuld krops-massage, hvor der bl.a. indgår muskelmassage, yogastræk, akupressur, led manipulation, afslapningsøvelser og arbejde med energibaner. Du lærer med andre ord nogle værktøjer til at arbejde med kroppen, også med specifikke problemer. Dette er med direkte mulighed for benyttelse i forbindelse med yoga undervisning.

Yoga Nidra, Afspænding og Meditation

Yogisk søvn eller afspænding er en essentiel del af din yoga praksis. Der er tre dele i korrekt Afspænding: Fysisk, mental og spirituel. Sindets og kroppens tilstand er direkte forbundet og hvis dine muskler er afslappede, er dit sind også afslappet. Hvis sindet er uroligt, vil kroppen lide under dette. Det er et spørgsmål om at ”give slip” i stedet for at ”holde fast” Der er mange typer af meditation, og i begyndelsen er meditation mere korrekt betegnet som fokusering eller koncentration. Meditation er konstant observering af sindet, og betyder at vi fokuserer på sindet for herved at bringe det til ”tavshed” og opleve Selvet.  Gennem meditation bliver vi opmærksomme på ”rummet”  som er uafhængig af tankerne og den sande væren kan herigennem vokse frem. Meditation hjælper os til at praktisere og kultivere væren i øjeblikket.

Obligatoriske bøger

 • Light on yoga, B.K.S Iyengar
 • Anatomy of movement, Blandine Calais-germain
 • Nuets Kraft/The power of Now, Eckhart Tolle

LagoCph’s 150 siders manual udleveres ved opstart, denne inkluderer bl.a. anatomi, asanas, tekster, Yoga-serier, historie m.m.

Hjemmeopgave, Projekt/Karmayoga

I uddannelsen indgår også hjemmearbejde som skal laves mellem uddannelses modulerne. Der bruger typisk et sted i mellem 2-6 timer pr. måned på hjemmeopgaverne. Efter afsluttet uddannelse skal man fordybe sig i et emne og undervise i dette over ca. 10 lektioner til en gruppe mennesker efter eget valg, der gives 3½ måned til udførelse af dette. Dette ses som en del af vores yogauddannelse.

Optagelseskrav

Det forventes at du som elev kan deltage i en sammenhængende yogaklasse. Vi har intet krav om at eleven skal have praktiseret avanceret Yoga, være specielt smidig eller kunne stå på hænder eller lign.

Men en oprigtig interesse i at lære og forstå grundprincipperne i en Yoga praksis samt alle de omkringliggende afgreninger af yogaen som f.eks. åndedræt, afspænding, meditation, anatomi, filosofi, korrektions- og generel kropsforståelse .

Vi vil på uddannelsen komme igennem alt fra både blide til krævende øvelser og opbyggelighed i asanas.


Kontakt os venligst hvis du måtte have yderligere spørgsmål… Namaste!

Tilmeld Yogalæreruddannelse

yoga hold

TEST

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

LagoCph.dk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Introduktion til Yin Yoga Uddannelse!

Torsdag d. 12. februar - 2024 kl. 17 - ca. 18
afholder vi gratis intro-aften om uddannelsen
Bemærk! Du kan være med Online eller fra LagoYoga´s studio i københavn.

 

Tak for din tilmelding, vi vender tilbage med en påmindelse et par dage inden event!

Der opstod en fejl. Prøv venligst igen.

LagoCph.dk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Introduktion til Yogalæreruddannelse!

Torsdag d. 11. april - 2024 -  kl. 17 - ca. 18.30
afholder vi gratis intro-aften om uddannelsen
Du kan være med fra LagoYoga´s studio i københavn eller online.

 

Tak for din tilmelding, vi vender tilbage med en påmindelse et par dage inden event!

Der opstod en fejl. Prøv venligst igen.

LagoCph.dk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.