fbpx var _gaq = _gaq || []; _gaq.push([\'_setAccount\', \'UA-157601-1\']); _gaq.push([\'_setDomainName\', \'lagocph.dk\']); _gaq.push([\'_setAllowLinker\', true]); _gaq.push([\'_trackPageview\']);

Yin Yoga - fordybelse, fleksibilitet og afspænding

50 t. Yin Yoga Instruktør Uddannelse

Datoer/tider: 

Starter Fredag d. 15. marts – 2024  – Bemærk: Alle datoer/tider længere nede (til højre på siden)

På kurset vil du få vigtige kundskaber for at kunne facilitere grundige, individuelt “designede” og fantastiske yin klasser.  Yoga Alliance (YACEP) godkendt!

Gratis info aften d. 12. februar. kl. 17-18.00

Bemærk! Du kan være med Online eller fra vores skole LagoYoga v. søerne.


For praktisk information, tilmelding, dato, pris m.m. Klik her…


Vores evne til at udfolde os i vores medfødte kapacitet for dyb afslapning og restaurering driver længere og længere væk i takt med, at vi bukker under for en hverdag med øget stressniveau og stadigt højere krav til os. Den ældgamle taoistiske visdom, inkorporeret i yin yoga, fungerer som medicin for nervesystemet og genskaber den naturlige og rolige sindstilstand, som vi alle besidder.

Tag på en rejse med Paloma og Peter og find dybere ind i dig selv og få samtidig kompetencer til at facilitere yin yoga undervisning i verdensklasse.

Lær hvordan du kan bruge teknikker fra traditionel kinesisk medicin og tilbyde en sikker, effektiv og autentisk yin yoga klasse. Åben op for dit eget potentiale for restoration og videregiv denne fantastiske gave af visdom om omsorg for andre.

Dette kursus er både for dig, der allerede er lærer, ønsker at være lærer eller gerne vil komme dybere i din personlige praksis.

Om Yin Yoga

Yin Yoga er en praksis, der bygger på mindfulde asanas og stræk af bindevæv og på at skabe balance i den subtile og emotionelle krop.

Gennem stilhed og mindfulness giver Yin yoga adgang til at vejlede energi i kroppen imod healende og restaurerende kanaler.

Kraften i en Yin praksis hviler i inklusion, læren om at være åben for og at acceptere enhver fornemmelse og følelse, der opstår i vores indre.

Curriculum

 • Yin asanas & sekvenser
 • Asanas & organ funktion
 • Chi og meridian teori & Taoismens elementer
 • Yoga og Taoistisk filosofi
 • Bindevæv, muskel & skeletal anatomi
 • Forebyggelse af stress
 • Det autonome nervesystem
 • Hands on justeringer & berøring
 • Verbale justeringer
 • Sekvensdesign
 • Undervisningsteknik
 • Mindfulness
 • Sindsobservering
 • Kropsobservering
 • Integration af Yin principper i Yang klasser

Yoga Alliance Certified

Ønsker du at opnå certificering via Yoga Alliance, kan du overbygge dette kursus med LagoCphs Videreuddannelse/Advanced Teacher Training uddannelse.

Kursusmateriale

Vi tilbyder:

 • Manual til brug i hele forløb
 • Yoga Sekvensbygger værktøj med billedbibliotek
 • Video guidance af givne pranayamas
 • At benyttelse LagoCph´s undervisnings-lokaler, når du skal øve
 • Alt tilbehør som yogamåtter, blokke, tæpper, bælter og lign. vil være til fri afbenyttelse

Yin Sekvenser

Vi har designet sekvenser, der dækker de mest anvendte stillinger i Yin Yoga. De tager dig på en rejse gennem kroppen og udforsker alle de udfordringer, du vil kunne møde hos dig selv og dine eventuelle elever. Sekvenserne vil give et godt fundament for at påbegynde undervisning og give dig inspiration til at designe dine egne sekvenser.

Mindfulness

Mindfulness er opmærksomhedstræning – en træning, der styrker evnen til at være nærværende og accepterende over for sig selv – og andre. Evnen til at have den fulde opmærksomhed på det, der er lige nu og her. Mindfulness lærer dig at undervise fra kroppen og hjertet, og du møder dine elever, der hvor de er.

I begrebet Mindfulness ligger der mindful yoga, kropsscanning og meditation. Mindfulness lærer dig at være mere venlig og accepterende overfor dig selv og andre.

Det vil give dig et bedre indre klima og muligheden for at bidrage til en bedre og sundere verden.

Meditation

Meditation bliver ofte brugt i yin til at påvirke nervesystemet og tage på eventyr i sindet, drage indsigt og visdom. Du vil lære konkrete meditationsteknikker fra klassisk yoga og japansk zen buddhisme. Alle teknikker, der kan integreres i timerne.

Afspænding og Body Scan

Et absolut nøgleelement i Yin er den afsluttende afspænding. Du vil lære at bringe elever i en tilstand af dyb afslapning og velvære. Du vil blive introduceret til afspændingskoncepter og kropsskanning, som du kan benytte i egen praksis så vel som i undervisning.

TEST

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

LagoCph.dk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Introduktion til Yin Yoga Uddannelse!

Torsdag d. 12. februar - 2024 kl. 17 - ca. 18
afholder vi gratis intro-aften om uddannelsen
Bemærk! Du kan være med Online eller fra LagoYoga´s studio i københavn.

 

Tak for din tilmelding, vi vender tilbage med en påmindelse et par dage inden event!

Der opstod en fejl. Prøv venligst igen.

LagoCph.dk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Introduktion til Yogalæreruddannelse!

Torsdag d. 11. april - 2024 -  kl. 17 - ca. 18.30
afholder vi gratis intro-aften om uddannelsen
Du kan være med fra LagoYoga´s studio i københavn eller online.

 

Tak for din tilmelding, vi vender tilbage med en påmindelse et par dage inden event!

Der opstod en fejl. Prøv venligst igen.

LagoCph.dk will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.