Thai Yoga stræk for åbent bryst og derved god kropsholdning

Thai Yoga Massage

30 timers massage kursus, inklusiv kursus matriale og 1 times undervisningsfilm


For praktisk info, tilmelding, dato, pris m.m. klik her…


Thai Yoga Massage er en energisk og alsidig massageteknik, der foregår i et rytmisk bevægelses-mønster. Massagen er en ældgammel behandlings-kunst med oprindelse fra det nordlige Indien, hvor yogien Jivaka Kumar Bhaccha udviklede teknikken.

I denne teknik er både behandler og modtager påklædt, og du skal derfor have løstsiddende og afslappet tøj på.

På kurset vil vi gennemgå og arbejde med teknikker, der gør dig i stand til at udføre 1 ½-2 times fuld kropsmassage. Det er bl.a. muskelmassage, yogastræk, akupressur, ledrotation, afspændingsøvelser og energiarbejde.

Du lærer et værktøj til at arbejde med kroppen, også med specifikke problemer.

At give denne massage vil styrke dig som behandler, da alle øvelser er udviklet både med tanke for behandleren og modtageren. Øvelserne vil styrke din fysik,  og dermed også styrke din evne til at opnå fokus i krop og sind.

I det rum, der skabes mellem behandler og modtager, vil der opstå tillid og gensidig forståelse.

Den femte dag på kurset skal vi hver især give en fuld kropsmassage og foretage en finjustering af de indøvede teknikker.


Elementer i Thai Yoga Massage

Yogastræk – hjælper med at holde kroppen smidig og er derfor yderst effektiv som forebyggelse mod skader og opretholdelse af generel balance i kroppen.

Muskelmassage – giver øget blodtilførsel til musklerne, så myoser/affaldsstoffer lettere kan transporteres væk.

Ledrotation – bevæger kroppens led ud i stillinger, som ofte ikke bruges i dagligdagen. Dette er meget vigtigt for at opnå og opretholde fuld bevægelsesmekanik.

Marma punkter (Akupressur) – stimulerer, styrker og balancerer meridianbanerne og har positiv indflydelse på kredsløb, organer, immunforsvar m.m.

Rytmisk udførelse er et vigtig element i Thai Yoga Massage. Det får modtageren til at opleve sin krop som en helhed, og mange kommer ud fra en massage med følelsen af at have været på en ”drømmerejse” i deres egen krop.

Massøren nyder godt af den store variation i bevægelserne, og bliver selv gennemarbejdet i hele kroppen.

Thai Yoga massage udskiller sig fra andre massage former specielt ved dets aktive udstrækningsdel og led-rotationsdel, denne aktive del har for modtageren en stor effekt på dennes krop, da man igenne bevægelse når ind i led eller næsten smurt ledende da vi kommer ud i positioner den normale daglig er foruden. Ligeledes vil vi igennem udstrækningsdelen få bearbejdet muskler, sener og ledbånd langt stærkere end ved traditionel massage.

Efter man har lært denne tekink og fået den godt indøvet er der også mulighed for at tilføre olie og/eller at arbejde med massagen på en briks og derved få flere værktøjer som massør. Ligesom det vil være muligt at tage teknikker fra Thai Yoga Massagsen og benytte i evt. andre teknikker.

Der er mulighed for at tage udvidet kurser som man eksempelvis og lærer flere marma punkter, stræk eller ekstra teknikker for at komme dybere i kropsdele.


Det vil være en fordel, hvis du har mulighed for lidt hjemmearbejde mellem dagene, både skriftligt og praktisk.

I denne teknik er både behandler og modtager påklædt, og du skal derfor have løstsiddende og afslappet tøj på.

Den femte dag på kurset afholder vi eksamen og skal vi hver især give en fuld kropsmassage og foretage en finjustering af de indøvede teknikker.

Introduktion til Yogalæreruddannelse!

Tirsdag d. 11 januar - 2021 kl. 19 - ca. 20.30
afholder vi gratis intro-aften om uddannelsen
i LagoCph´s studie i københavn.